Una agent d’igualtat ha començat a donar servei al municipi

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha incorporat el Servei d’Igualtat que ofereix la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat. L’agent d’igualtat té com a principals funcions l’assessorament i seguiment a la dona en relació a estereotips i desigualtats entre homes i dones, així com l’assistència a totes aquelles dones que hagen viscut o estiguen patint agressions sexistes. El servei té com a principals objectius visibilitzar la necessitat de prevenció de la violència i treballar per a instaurar la igualtat real.

S’ofereixen serveis com assessorarment a dones per a la creació d’empreses; disseny i gestió de programes de sensibilització; informació i formació en matèria d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes; prevenció de la violència de gènere; assessorament a empreses sobre plans d’igualtat i avaluació d’aquells que es presenten a la Direcció General de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere. A més es donarà informació sobre orientació sociolaboral, formació, itineraris professionals i normativa en qüestió. Finalment es faran diverses accions previstes al Pla d’Igualtat Intern de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola.

La disponibilitat del Servei d’Igualtat a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola serà de 8:00 a 15.00 h, els dilluns següents: 24 de setembre, 8 d’octubre, 22 d’octubre, 5 de novembre, 19 de novembre, 3 de desembre i 17 de desembre.

Arxivat en: Ajuntament, Benestar Social

Deixa un comentari