Obres per al trasllat de l’Associació de Malalts d’Alzheimer

Estan a punt de començar les obres d’habilitació del semisoterrani del geriàtric de Banyeres de Mariola per a acollir els malalts d’Alzheimer. L’acondicionament de l’edifici comporta que es puguen ampliar a quaranta el nombre de places per a l’atenció de malalts de l’Alzheimer al municipi. En els treballs s’inverteixen 350.000 euros dels quals la Diputació aporta el 95% a través de subvenció i el 5% restant va a càrrec de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola. Les obres es fan per a distribuir els diferents espais i millorar la distribució d’usos dels pacients. Fins ara, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Banyeres de Mariola ocupa l’edifici dels Trinquets, unes dependències que han quedat xicotetes i obsoletes amb l’augment de la demanda. De seguida que acaben els treballs d’habilitació a la residència de la tercera edat es farà el trasllat dels equipaments.

Arxivat en: General

Deixa un comentari