Ruta mototurística

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola col·labora en l’organització d’una de les etapes de la ruta Costa Blanca Challenge 2018. Es tracta d’un esdeveniment turístic motociclista de caràcter no competitiu a celebrar el dissabte 29 de setembre del 2018 que transcorrerà per carreteres de les comarques d’Alacant, amb eixida i arribada a Alcoi. S’inscriuen tot tipus de motocicletes i l’objectiu és donar a conèixer als participants carreteres i llocs turístics emblemàtics de l’interior. El punt de control de Banyeres de Mariola estarà situat al castell, on l’organització segellarà els passaports dels participants. L’Ajuntament organitzarà els aparcaments perquè els visitants de la ruta estacionen les motos a la plaça Major i accedisquen al castell a fer el visat del passaport.

Arxivat en: General

Deixa un comentari