Constitució del Consell d’Indústria i Promoció Econòmica

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:

CONSTITUCIÓ DEL CONSELL D’INDÚSTRIA I PROMOCIÓ ECONÒMICA

La Regidoria d’Indústria de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola està treballant per a constituir el Consell d’Indústria i Promoció Econòmica en el qual estiguen representats tots els sectors d’aquesta activitat del municipi, independentment del seu tipus i dimensió. La regidoria ja ha contactat amb l’Associació d’Empresaris de Banyeres i ara ha enviat una carta als autònoms del municipi per a convidar-los a una reunió de contacte que tindrà lloc el proper divendres 13 de maig, a la Sala de Plens. La regidoria treballa perquè empreses, sindicats, autònoms i comerços conformen aquest grup de treball que preten servir de ferramenta per a conéixer de primera mà les necessitats d’aquest sector.

Arxivat en: General

Deixa un comentari