Recuperades per als veïns quatre places d’aparcament

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
RECUPERADES PER ALS VEÏNS QUATRE PLACES D’APARCAMENT
 
La Regidoria de Seguretat i Trànsit de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola, ha recuperat per als veïns quatre llocs d’estacionament de la plaça de l’Ajuntament que havien estat restringits durant diverses dècades a les autoritats municipals. Es tracta de tres places per a cotxes i una per a motocicletes que ara podran ser utilitzades per tots els conductors.
 
Aquesta intervenció s’emmarca dins del Pla de Mobilitat de Banyeres de Mariola que està aplicant-se en diferents etapes. L’Equip de Govern recorda que el passat mes de desembre de 2015 es va fer una primera campanya d’avisos als vehicles que estacionen en doble fila de manera inadequada per a informar-los que incumpleixen el Reglament General de Circulació. En una segona fase es va posar a disposició dels veïns de Banyeres el nou aparcament municipal de la Malena per a facilitar l’estacionament i accés a la zona històrica del poble amb cinquanta-quatre noves places gratuïtes per a turismes, cinc per a motocicletes i una per a discapacitats. En una tercera etapa es van habilitar tres places noves a la plaça Major amb limitació horària per a facilitar les compres i gestions administratives al centre. Aquesta quarta etapa elimina les places reservades a autoritats de la plaça de l’Ajuntament per a recuperar-les per als ciutadans de Banyeres de Mariola.
 
El Pla de Mobilitat comptarà amb futures millores. El Govern municipal recorda que aquest periode de canvis té per objectiu millorar els desplaçaments dels habitants de Banyeres de Mariola i agraeix la col·laboració ciutadana d’aquelles persones que ja han començat a fer un ús correcte dels estacionaments.
 
CANVI A SENTIT ÚNIC
 
Els carrers Felip V i Reconquesta, que eren de doble direcció, a partir de hui passen a ser de sentit únic, amb accés pel Reconquesta i eixida per la plaça Major.
Arxivat en: General

Deixa un comentari