L’Ajuntament ofereix una beca de formació per a joves aturats

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
L’AJUNTAMENT OFEREIX UNA BECA DE FORMACIÓ PER A JOVES ATURATS

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola ofereix als joves aturats del poble una beca, amb recursos consignats per la Diputació d’Alacant, que el Govern municipal ha destinat a l’Àrea de Cultura. El llicenciat que aconseguisca la beca treballarà en l’àmbit de la promoció cultural i turística, museus, centres d’interpretació, Biblioteca i arxius. L’oferta està adreçada a llicenciats en Geografia i Història, Arqueologia, Història de l’Art, Dret, Humanitats, Biblioteconomia i Documentació i Grau de Turisme.

La durada del treball serà de tres mesos amb una dedicació de vint-i-cinc hores setmanals durant el període comprès entre l’1 de juliol al 30 de setembre de 2016. La dotació és de 500 euros bruts mensuals. La beca s’adjudicarà mitjançant concurs de mèrits entre els diversos aspirants que reuneixen els següents requisits: posseir el veïnatge administratiu a Banyeres de Mariola amb anterioritat al 15 d’abril de 2016; haver nascut en data posterior a l’1 de gener de 1986; haver finalitzat estudis universitaris en el 2013, 2014 o 2015; no gaudir d’una altra beca o ajuda amb la mateixa finalitat; no desenvolupar una altra activitat laboral remunerada durant el període de la beca; estar en possessió del títol de Llicenciat corresponent i estar en situació legal de desocupació.

Les sol·licituds es dirigiran a l’alcalde de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola, mitjançant instància que es facilitarà a l’Ajuntament o descarregant-la de la seva pàgina http://www.portademariola.com. El termini de presentació és des del 2 fins al 20 de maig tots dos inclusivament. Les llistes d’admesos i exclosos es publicaran el dia 24 de maig.

Arxivat en: General

Deixa un comentari