«La Llegenda», present en l’exposició de l’Escalante a València

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
«LA LLEGENDA», PRESENT EN L’EXPOSICIÓ DE L’ESCALANTE A VALÈNCIA
 
«La llegenda de sant Jordi, el drac i la princesa» forma part de l’esposició que s’inaugura aquest cap de setmana titulada «Teatre tradicional valencià», organitzada pel Teatre Escalante de València. «La Llegenda» comparteix l’espai entre les més destacades representacions teatrals tradicionals del País Valencià, com «El misteri d’Elx», «Els Gegants i Cabuts», «El Betlem de Tirisiti», «La Muixeranga», «Els Miracles de San Vicent» i «Les Roques del Corpus».
 
L’Ajuntament de Banyeres de Mariola recomana la visita d’aquesta exhibició que contribuirà a la promoció turística i cultural del nostre poble. El calendari de visites va del 14 de febrer al 31 de maig de 2016. Les visites guiades interactives es fan amb monitors i es complementen amb un taller didàctic. L’horari és de dilluns a divendres, a les 10:00 i les 11’30 hores amb una durada de noranta minuts. Escalante Centre Teatral està al carrer Landerer, 5 de València, molt prop del Palau de la Generalitat.
Arxivat en: General

Deixa un comentari