Avança el Pla de Mobilitat Urbana

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
AVANÇA EL PLA DE MOBILITAT URBANA
 
L’Ajuntament de Banyeres de Mariola, a través de la Regidoria de Seguretat i Trànsit, ha habilitat al pati de l’antic col·legi de la Malena un aparcament municipal per a descongestionar de trànsit el centre històric del poble. Aquesta actuació s’emmarca dins del Pla de Mobilitat de Banyeres de Mariola que està aplicant-se en diferents etapes. El passat mes de desembre, la Policia Municipal va fer una primera campanya d’avisos als vehicles que estacionen en doble fila de manera inadequada a la plaça Major per a informar-los que incumpleixen el Reglament General de Circulació (Reial Decret 1428/2003).
 
En aquesta segona fase es posa a disposició dels veïns de Banyeres el nou aparcament municipal de la Malena per a facilitar l’estacionament i accés a la zona històrica del poble. Després del reasfaltat de l’espai i la instal·lació de la nova senyalització vial, s’han habilitat cinquanta-quatre places gratuïtes per a turismes, cinc per a motocicletes i una per a discapacitats.
 
La següent fase prevista del Pla de Mobilitat comportarà l’adequació d’estacionaments amb limitació horària a la plaça Major per a facilitar que les persones que necessiten accedir amb vehicle al centre per a fer compres o gestions administratives disposen d’aparcaments quan ho necessiten.
Arxivat en: General

Deixa un comentari