El Consell reconeix oficialment el Museu de l’Espardenya de Banyeres de Mariola

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
EL CONSELL RECONEIX OFICIALMENT EL MUSEU DE L’ESPARDENYA DE BANYERES DE MARIOLA

La vicepresidenta Mònica Oltra ha informat en roda de premsa que el dia 29 de gener de 2016, el Consell de la Generalitat Valenciana ha reconegut oficialment el Museu de l’Espardenya de Banyeres de Mariola com a Museu de la Comunitat Valenciana.

Per a obtindre el reconeixement oficial, el Museu de l’Espardenya ha hagut de demostrar que reuneix diferents requisits, com disposar d’unes instal·lacions permanents, suficients i adequades, segons el parer de la Direcció General de Patrimoni Cultural Valencià; comptar amb un tècnic superior a càrrec seu; fer servir un inventari i llibre de registre, segons els models oficials establits; tindre un horari d’obertura al públic no inferior a quinze hores setmanals; demostrar que hi ha un pressupost que garantisca un funcionament mínim i enviar a la Direcció General de Patrimoni Cultural Valencià resums estadístics de visites al museu.

Dos tècnics de Conselleria van visitar el museu el passat mes de novembre i van avaluar la instal·lació de manera favorable. L’Equip de Govern dóna les gràcies als tècnics i al personal de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola que han fet possible, gràcies al seu treball ben fet, aquest reconeixement per part de la Generalitat Valenciana.

Arxivat en: General

Deixa un comentari