Pot utilitzar-se de nou l’aparcament d’Àngel Torró després de pintar-se un mural

Aquest cap de setmana passat ha estat fora de servei l’aparcament del carrer Àngel Torró perquè s’ha pintat un mural. El dissabte i diumenge s’ha fet una acció artística col·lectiva per part de diversos autors plàstics de Banyeres de Mariola. Fa uns mesos es va convidar els artistes i professionals del poble a participar i aquells i aquelles que van acceptar van triar com a tema conjunt fer una representació gràfica del pas del temps amb portes imaginades.

L’Ajuntament de Banyeres ha fet l’acondicionament previ dels murs i els artistes César Barceló, Lluïsa Santonja, Jami Blanes, Roseta Ortuño, Paula Silvestre, Leo Ferre, Isa Sosa, Aitana Sempere, Marcelino Romero i María Castelló han fet la pintura de manera desinteressada per al poble. La Corporació Municipal agraeix la col·laboració dels autors i autores per fer l’espai d’estacionament més agradable a través d’aquesta intervenció artística. Una vegada acabat el treball, el veïnat ja pot tornar a utilitzar aquest aparcament públic.

Arxivat en: General

Deixa un comentari