Les noves escales de l’església ja estan en servei

Des d’aquest cap de setmana es poden utilitzar les noves escales d’accés a l’església Santa Maria. L’empresa que s’ha fet càrrec va acabar el divendres els últims treballs d’electricitat i ja es pot accedir al temple per la porta principal. El procés de reforma es va iniciar a partir del resultat dels Pressupostos Participatius 2017 per ser la proposta més demanada per part del veïnat. Es va convocar un concurs que van guanyar els arquitectes Carlos Francés, Vicente Manuel Vidal, Eliseo Vidal, Manuel Vidal i Pau Rico. Una vegada acabada l’obra, l’Ajuntament de Banyeres de Mariola dóna les gràcies al veïnat per la seua paciència i comprensió durant el temps que han durat els treballs, ja que fer una actuació a la plaça Major sempre ocasiona l’inconvenient d’alterar la normalitat del trànsit de vehicles i vianants.

Arxivat en: General

Deixa un comentari