Banyeres de Mariola a la Fira Gastronòmica d’Alacant

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola, a través de la marca turística «Banyeres, porta de la Mariola», ha estat present en la segona edició de la Fira Alacant Gastronòmica que es celebra del dia 22 fins el 25 de febrer (fins el dilluns pròxim). Al llarg de tres dies, IFA ofereix degustacions, exhibicions de cuina en directe, tallers, ponències i concursos per a potenciar la nostra gastronomia. Diverses empreses i comerços de Banyeres han col·laborat a través dels seus productes: Panificadora San Jorge, Carnicería El Gourmet, Carnisseria David Ferre, Herbero Rufo i Gourmet Serra Mariola (La Frutería). L’estand va estar visitat pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i pel president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez.

Al mateix temps, l’alcalde va rebre també les autoritats a l’estand de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, com a vicepresident de l’entitat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari