Entra en servei el nou aparcament d’Àngel Torró

Aquesta setmana ha entrat en servei el nou aparcament públic i gratuït del carrer Àngel Torró. L’Ajuntament de Banyeres de Mariola va adquirir per al municipi un edifici i un siti annex per a crear 7 nous estacionaments al centre del poble. L’obra d’enderrocament de la casa i condicionament del solar ha costat al voltant de 18.000 euros. La iniciativa pretén descongestionar la plaça Major, on es suprimiran les 3 places de zona blava que hi havia a canvi de les 7 places noves que s’acaben de crear.

En total, durant aquesta legislatura s’han creat a la Malena 54 noves places per a turismes, 5 per a motocicletes i 1 per a discapacitats. A aquestes cal sumar-ne 4 més que es van recuperar per al veïnat en eliminar la zona reservada a autoritats a la plaça de l’Ajuntament i les 7 que s’estrenen aquesta setmana. Ara hi ha 65 places més per a automòbils al centre històric a disposició dels ciutadans.

Arxivat en: Ajuntament, Urbanisme

Deixa un comentari