Programació cultural de novembre i desembre

Arriba la segona part de la programació cultural de la tardor: novembre i desembre. En ella s’inclou teatre, cinema, presentacions de llibres, xarrades de ciència, ponències sobre patrimoni, concerts de les bandes de música, duets, curmetratges, el concert de Nadal, Nadàlia…

Tot això, després de la primera part de la progamació cultural de la tardor (bimestre setembre-octubre), on vam gaudir de teatre (musicals i un clàssic “Un Crimen Perfecto”); concerts que van encisar el públic com els de Nes, Cristina Blasco i Hypatia; i, com no, Emportats, que ha rebut el premi al millor espectacle de circ de les Arts Escèniques Valencianes. A més a més, de presentacions de llibres, el dia de les escriptores, activitats del 9 d’Octubre, del dia dels majors, els 25 anys de Banyeres de Mariola, el cicle de tallers de formació Banyeres en Positiu II, etc.

Arxivat en: General

Deixa un comentari