Banyeres participa en la trobada «Alacant gastronòmica»

Banyeres de Mariola s’ha sumat a la primera trobada «Alacant Gastronòmica» organitzada per la Diputació d’Alacant i la Institució Firal Alacantina. L’Ajuntament de Banyeres ha llogat un espai expositiu on s’informa de les opcions gastronòmiques i de l’oferta turística del poble. L’espai municipal ha convidat establiments banyerencs com bars, restaurants i comerços per estar vinculats amb l’alimentació i la gastronomia. Els qui han volgut participar han facilitat les seues targetes i fulls informatius per a aprofitar la difusió i promoció que comporta estar presents en aquesta fira especialitzada. Alguns comerços han aportat productes que s’han oferit al públic per a la degustació, com el Forn de Paco, la carnisseria David Ferre i La Frutería.

Els establiments que encara vulguen sumar-se poden fer-ho, ja que la trobada és des del divendres 4 de maig fins el dilluns dia 7. Els horaris de la fira són: els dies 4, 5 i 6, d’11:00 a 21:30 h. El dia 7, de 10:00 a 18:00 h. A l’Oficina de Turisme, Museus de Banyeres i alguns establiments del poble, es poden aconseguir passes gratuïts per a assistir a aquesta primera trobada gastronòmica de les comarques d’Alacant.

Arxivat en: Ajuntament, Economia

Deixa un comentari