IX Jornades per a conviure sense violència

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
IX JORNADES PER A CONVIURE SENSE VIOLÈNCIA

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha organitzat les «IX Jornades per a conviure sense violència» amb les següents activitats: El divendres, 25 de novembre, a les 20:00 hores, a la Casa de Cultura, Rocío Alfaro, regidora de Benestar Social presentarà i explicarà el PLA D’IGUALTAT de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola. El diumenge, 27 de novembre, a les 18:00 hores, a la Casa de Cultura, cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula «LA ESTRELLA» (2013), d’Alberto Aranda. El dimarts, 29 de novembre, a les 19:00 hores, a la Casa de Cultura, XARRADA titulada «¿Com parlen les dones? Discurs femení i poder», a càrrec de Maria del Mar Galindo Merino, professora del Departament d’Arts i Humanitats de la Universitat d’Alacant.

Arxivat en: General

Deixa un comentari