Millora de la senyalització turística

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
MILLORA DE LA SENYALITZACIÓ TURÍSTICA

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha executat el Pla Integral de Millora de la Senyalització dels Recursos Turístics 2016. S’han col·locat un total de 18 senyals amb l’objectiu de millorar la informació direccional dels diferents atractius turístics del municipi, així com de la ubicació de l’Oficina de Turisme. A més, s’ha procedit a l’adaptació de dues tanques que estaven en desús per a donar-li una nova finalitat turística. Es tracta de dos punts de benvinguda als visitants situades a les principals entrades del poble, a Les Molines i al Barranc Fondo. L’actuació ha estat pressupostada en 16.839 euros, dels quals, 7.156 han anat a càrrec d’una subvenció de l’Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat Valenciana.

Arxivat en: General

Deixa un comentari