Noves boques contra incendis

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
NOVES BOQUES CONTRA INCENDIS

La Regidoria d’Obres de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha instal·lat nous hidrants contra incendis en zones del municipi que encara no disposaven d’aquesta infraestructura. Els nous carrers que compten a partir d’ara amb subministrament homologat d’aigua per a les mànegues i els camions de bombers en cas d’emergència són les avingudes Pla Roig, Les Neveres, Vint-i-cinc d’Abril i Constitució. Els carrers Serreta la Neu, Méndez Núñez, València, Correus, Alacant, Vinalopó, Laporta, Pizarro, Alcoi i Els Àngels. I finalment, les places Joan Baptista Doménech i Els Plàtans. L’obra, feta per la concessionària Hidraqua, ha costat 17.446,48 euros, dels quals la Diputació d’Alacant pagarà el 80% i el 20% l’Ajuntament de Banyeres de Mariola.

Arxivat en: General

Deixa un comentari