Nova Junta de la Comissió de Festes de la Malena dels nascuts el 1991

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
NOVA JUNTA DE LA COMISSIÓ DE FESTES DE LA MALENA DELS NASCUTS EL 1991
 
Davant la dificultat d’anys anteriors en trobar grups cohesionats de persones per a fer-se càrrec de la Comissió de Festes de la Malena, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola va convocar a una reunió els joves que enguany fan vint-i-cinc anys per a convidar-los a formar part de la Comissió. Un grup d’uns quinze joves d’eixa generació han acceptat formar part de l’organització d’aquestes festes patronals del juliol que compten amb el suport i el patrocini municipal. Aquest grup de nascuts el 1991 ja s’ha fet càrrec de la Comissió de Festes i han triat com a presidenta Noelia Ballester Albero.
 
L’Ajuntament de Banyeres de Mariola espera que la fórmula de participació dels joves de vint-i-cinc anys tinga èxit i siga ben rebuda per la població. La Regidoria creu que es tracta d’una edat molt bona on els joves estan plens d’energia, de propostes, de disponibilitat i de l’estabilitat que proporciona haver acabat el periode d’estudis. Gràcies a la nova Junta per haver acceptat fer-se càrrec.
Arxivat en: General

Deixa un comentari