L’Ajuntament de Banyeres de Mariola promou una nova campanya de comerç local

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
L’AJUNTAMENT DE BANYERES DE MARIOLA PROMOU UNA NOVA CAMPANYA DE COMERÇ LOCAL

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha encetat una nova campanya per a promoure les compres en el comerç local després de la bona acceptació que va tindre la que es va fer pel Nadal. La Regidoria pretén transmetre la idea que fer les compres de manera habitual a Banyeres de Mariola comporta un benefici per a tots, perquè es produeix una circulació de recursos que repercuteix directament sobre l’economia del poble. El lema de la campanya és: «Ara, comprar a Banyeres té premi. Comerç local, en benefici de tots». Els consumidors que compren als comerços adherits participaran en un sorteig de deu premis de cinquanta euros patrocinats per l’Ajuntament.

La campanya es posa en marxa el 13 de juny i durarà fins el 14 de juliol de 2016. Els premis que rebran els guanyadors s’hauran de gastar als establiments que s’han adherit a la campanya abans de l’1 d’agost de 2016. El sorteig es farà a les dependències de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola el dia 15 de juliol de 2016, a les 19:00 h, i es retransmitirà en directe per Ràdio Banyeres de Mariola.

Arxivat en: General

Deixa un comentari