Deposicions i orins de gossos als espais públics

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
DEPOSICIONS I ORINS DE GOSSOS ALS ESPAIS PÚBLICS

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola recorda que, tot i que la majoria d’usuaris actuen correctament, alguns propietaris de gossos que encara no ho fan, han de canviar els seus hàbits i passar a fer un bon ús dels espais públics en recollir les deposicions de les seues mascotes.

Molts veïns també han traslladat queixes a l’Ajuntament perquè algunes persones permeten que els seus gossos orinen a les cantonades de les cases o a les voreres dels carrers. És recomanable que, en cas que la mascota siga passejada per dins de la trama urbana i el gos orine sobre la vorera, el propietari porte una botella d’aigua per a diluir els orins i evitar la mala olor i la brutícia.

El Govern municipal creu que recòrrer a les multes hauria de ser només per a casos extrems i confia que amb la col·laboració de tots els implicats aconseguim que les bones pràctiques amb el passeig de les mascotes siga la rutina comuna a Banyeres de Mariola.

Arxivat en: General

Deixa un comentari