El 19 de març, acció per «l’Hora del Planeta»

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
EL 19 DE MARÇ, ACCIÓ PER «L’HORA DEL PLANETA»

El dissabte 19 de març, de les 20:30 a les 21:30 h, el nostre municipi apagarà els llums del castell, de la Torre de la Font Bona i de l’enllumenat de festes com a acte d’adhesió a la campanya simbòlica «l’Hora del Planeta» i proposa als veïns que seguisquen l’exemple per a propiciar l’estalvi energètic particular. L’Ajuntament de Banyeres de Mariola s’ha adherit a aquesta acció on participen més de set-mil pobles i ciutats de tot el món en una apagada de llums dels seus edificis i monuments principals.

L’Hora del Planeta és un esdeveniment internacional organitzat per «World Wide Fund for Nature» (WWF) que se celebra l’últim dissabte de març de cada any i que consisteix en una apagada elèctrica voluntaria, en el qual es demana a cases, empreses i comunitats que apaguen els llums i altres aparells elèctrics durant una hora. Amb aquest esdeveniment es vol conscienciar la societat sobre la necessitat de prendre mesures contra l’escalfament global i la contaminació atmosfèrica, així com estalviar energia i disminuir la contaminació lumínica.

Arxivat en: General

Deixa un comentari