Tala de xops al Molí Pont

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
TALA DE XOPS AL MOLÍ PONT
 
Aquestes setmanes s’han fet treballs de tala de xops al Molí Pont. Aquesta xopada havia crescut tant que amenaçava algunes parts de l’estructura de l’edifici del molí paperer, alhora que les branques seques constituïen un perill per als vianats. Els tècnics de les diferents administracions públiques afectades van aconsellar retirar els arbres per a evitar problemes més greus. S’ha tingut en compte que es tracta d’una espècie de creixement ràpid que es regenerarà. En els treballs d’avaluació i extracció de la fusta s’han coordinat la Conselleria de Medi Ambient, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, els agents forestals i l’Ajuntament de Banyeres de Mariola.
Arxivat en: General

Deixa un comentari