Prorrogada l’exposició «El món de la farmàcia»

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
PRORROGADA L’EXPOSICIÓ «EL MÓN DE LA FARMÀCIA»

L’exposició «El món de la farmàcia», que es troba instal·lada al Museu Valencià del Paper, es prorrogarà quasi tres mesos més degut a la bona acollida de públic que ha tingut. L’exhibició es va inaugurar la primera setmana del novembre passat i acabava aquesta setmana, però seguirà mostrant-se fins el pròxim 29 de maig. Segons informa la regidoria de Cultura, un miler de persones ha passat ja a visitar-la durant la temporada d’hivern i s’espera que en els mesos afegits de primavera augmenten les visites. L’Ajuntament de Banyeres de Mariola recorda que l’horari és de dimecres a diumenge, de 12:00 a 13:00 h i de 17:00 a 19:00 h.

Arxivat en: General

Deixa un comentari