L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
LLISTA DE PERSONES PREMIADES EN LA CAMPANYA DE COMERÇ LOCAL
 
El dissabte 9 de gener de 2016, a les 19:00 h, es va fer el sorteig per a determinar els premiats de la campanya de Nadal organitzada per l’Ajuntament de Banyeres de Mariola que tenia per lema «Comerç local, en benefici de tots». L’acte, que es va retransmetre en directe per Ràdio Banyeres de Mariola, va tindre lloc a les dependències municipals on dues xiquetes i un xiquet van traure a l’atzar les paperetes agraciades.
 
Les tres persones premiades, amb 100 euros cadascuna, han estat Ángeles Torres Ravelo per comprar al comerç Atmósfera Sport; M. Rosa Doménech Pérez en Foto Vídeo Morenet i Juan Ramón Ribera Francés en Fanfàrria.
 
El sis agraciats amb 50 euros per participant són M. José Beneyto Devesa per fer una compra en Furitravel; Francisco Torres Barco en Farmacia Amigó; Eila Martínez García en Pere y Ángela Estilisme; José Francisco Vicent Francés en Foto Vídeo Morenet; M. Carmen Doménech Valero en ELBA Electricitat i Adela Montava Albero en Farmacia Enrique Carrión.
 
La campanya es va posar en marxa el 23 de novembre del 2015 i va durar fins el 6 de gener de 2016. Els premis que rebran els guanyadors s’hauran de gastar als establiments que es van adherir a la campanya abans del dia 31 de gener de 2016.