L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
 
BENESTAR SOCIAL ORGANITZA UNA XARRADA I UN CINE FÒRUM
 
Amb motiu de la celebració del dia 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència contra les Dones, la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha organitzat dues activitats: la primera, una xarrada a càrrec de Transi Aracil i, la segona, la projecció d’una pel·lícula amb un debat posterior sobre la violència masclista.
 
El dijous 26 de novembre, Transi Aracil farà una xarrada a la Casa de Cultura a les 19:30 h. Aquesta psicóloga i terapeuta parlarà de relacions personals, autoestima, respecte i tolerància en una conferència que ha titulat «Em respecte, et respecte».
 
La segona activitat programada és un cine fòrum a partir de la pel·lícula «Refugiado». El director Diego Lerman aborda la qüestió de la violència masclista a través d’un retrat que fa sobre el terror que genera l’abús físic i moral. La projecció i el debat es faran el diumenge 29 de novembre, a les 18:00 h, a la Casa de Cultura. Les intervencions estaran moderades per l’equip de Serveis Socials de la Regidoria de Benestar Social.