L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
 
L’AJUNTAMENT DE BANYERES DE MARIOLA PROMOU UNA CAMPANYA DE NADAL DEL COMERÇ LOCAL
 
La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola s’ha reunit amb els comerciants del municipi per a promoure una campanya perquè els veïns facen les compres de Nadal als establiments del poble. Els comerços que han volgut s’han adherit a una campanya que, segons la regidoria, pretén transmetre la idea que fer les compres de Nadal a Banyeres de Mariola comporta un benefici per a tots, perquè es produeix una circulació de recursos que repercuteix directament sobre la economia del poble.
 
El lema de la campanya és: «Ara, comprar a Banyeres té premi. Comerç local, en benefici de tots». Els consumidors que compren als comerços adherits participaran en un sorteig de tres premis de cent euros i sis premis de cinquanta euros que estan patrocinats per l’Ajuntament.
 
La campanya es posa en marxa el 23 de novembre de 2015 i durarà fins el 6 de gener de 2016. Els premis que rebran els guanyadors s’hauran de gastar als establiments que s’han adherit a la campanya abans del 31 de gener de 2016. El sorteig es farà a les dependències de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola el dia 9 de gener de 2016, a les 19:00 h, i es retransmitirà en directe per Ràdio Banyeres de Mariola.