L’Ajuntament de Banyeres ha publicat una nota:

PLE ORDINARI DE SETEMBRE

El 30 de setembre es va celebrar el ple ordinari corresponent en el qual es va arribar a diversos acords. Entre altres assumptes tractats, es van aprovar mesures en matèria d’ocupació pública. També es va acordar que els dies festius locals per a l’any 2016 siguen el 22 i el 25 d’abril.

Cal destacar l’aprovació per unanimitat dels quatre grups polítics (Compromís, PSOE, PP i Ciudadanos) de la moció presentada pel Govern municipal sobre l’acollida de refugiats. En ella, entre d’altres coses, es va acordar que l’Ajuntament de Banyeres de Mariola passe a formar part de la Xarxa de Ciutats Valencianes d’Acolliment de Persones Refugiades i Sol·licitants d’Asil amb la creació en el municipi d’un registre de famílies acollidores en col·laboració amb la Conselleria de Benestar Social, la Diputació Provincial i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Un altre punt destacat de l’acord va ser que es continuara fent el treball conjunt, ja iniciat pel Govern municipal, amb la Regidoria de Benestar Social, l’Assemblea Local de Creu Roja i la Parròquia Santa Maria de Banyeres de Mariola en la resolució d’aquesta crisi migratòria, així com informar ACNUR (Agència de l’ONU per als Refugiats) i la CEAR (Comissió Espanyola d’Ajuda als Refugiats).

Tot seguit es va passar a l’apartat de precs i preguntes. El vídeo complet del ple està disponible en el canal municipal de youtube perquè tots els veïns que ho desitgen el puguen veure:

https://youtu.be/Bi2-ZF0J6Ck