1. Josep Sempere

Sóc mestre de Primària i llicenciat en Psicopedagogia. Sempre he estat molt implicat en diverses associacions, sobretot en les vinculades amb l’educació dels joves, la natura i les nostres tradicions. Des de juny de 2015 estic vivint una etapa nova en la meua vida: treballe pel nostre poble des d’una gran institució, l’Ajuntament. A més, a banda d’exercir l’Alcaldia, he sigut el vicepresident 1r de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, així com el seu representant en el Consorci de les Comarques Centrals Valencianes. Encapçale de nou el projecte de Compromís perquè encara ens queden moltes fites per construir el Banyeres del futur: més humà, més valencià i ser referent a nivell econòmic, social, mediambiental, turístic i cultural.

Arxivat en: General

Deixa un comentari