Infobloc número 9

Compromís per Banyeres de Mariola ha editat un nou Infobloc per a explicar al veïnat quines han sigut les accions de govern més destacades en aquests quatre anys de legislatura que ara acaben. També exposem les propostes del programa electoral per a la pròxima legislatura 2019-2023. I finalment presentem els candidats, l’equip d’homes i dones que es posa a disposició de Banyeres de Mariola per a fer avançar el municipi des d’una perspectiva clarament valenciana i de progrés. Algunes persones haureu rebut, a partir de hui, la publicació a les vostres cases. A poc a poc, els nostres candidats repartiran els exemplars per tot el poble. Som la primera força política que presenta les propostes a Banyeres i us avancem la versió digital a les xarxes.
Arxivat en: General

Deixa un comentari