Compromís per Banyeres de Mariola presenta la llista completa

Després de la presentació de Josep Sempere (mestre i actual alcalde) com a número u, Compromís per Banyeres de Mariola ha donat a conéixer la resta de la candidatura a les Eleccions Municipals del 26 de maig. En segon lloc es presenta Rocío Alfaro, treballadora social al Centre de Salut de Banyeres i actual regidora. La tercera posició l’ocupa Ester Revert, tècnic superior de Màrqueting i estudiant de Psicologia. Com a número quatre es presenta Mario Martínez, oficial tèxtil que ha treballat en Estadística Agrària. En el número cinc es troba Bea Francés, mestra que cursa un màster en Lideratge de Centres Educatius. En la sisena posició figura David Ruano, llicenciat en Psicopedagogia i mestre; en la setena, Carlos Moisés Miró, músic professional i tècnic en Emergències Sanitàries SAMU. En el huité lloc es troba Lorena Ferre, mestra al CEIP Alfonso Iniesta. Glòria Conejo, dissenyadora de productes, és la número nou i a continuació, en el número deu, Jordi Amorós, enginyer en Organització Industrial. Eloy Garrido, enginyer civil, està en l’onzena posició, mentre que els llocs dotze i tretze es corresponen amb Jordi Sempere, tècnic en Turisme, i Sònia Beneyto, actual regidora i dietista-nutricionista.

A més, la Coalició Compromís també ha fet públics els noms dels reserves. En el lloc catorze es troba Jan Manel Conejero, actual regidor i mestre; en el quinze, María José Ripoll Toledo, infermera; i en el setze, Jose Martínez, antic regidor i professor de Secundària.

Arxivat en: General

Deixa un comentari