Agraïment a tots els qui fan possible l’arribada dels Reis d’Orient

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola agraeix a l’Associació d’Amics dels Reis Mags, al Taller de Danses, al grup de danses Aires de Mariola, a la colla de dolçaines i tabals El Braçal, al KAP Grup de Percusió, a les dues bandes de música del poble, Protecció Civil, l’Associació de Minusvàlids i a tot el voluntariat i persones col·laboradores el gran treball que han fet per a preparar tots els actes d’enguany, especialment l’arribada de l’Emissari, la Cavalcada i l’espectacular acte final de la plaça Major. Gràcies a les moltes hores i els recursos humans que li han dedicat els membres de l’associació, les desfilades i les posades en escena han resultat molt vistoses i participatives. En nom dels pares, mares, xiquets, xiquetes i veïnat en general, moltes gràcies per la vostra dedicació.

Arxivat en: Ajuntament, Festes, Festes

Deixa un comentari