Premi Serrella per a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola

El passat dissabte 20 d’octubre, el Col·lectiu Serrella va lliurar a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola el premi SERRELLA, en el 25 aniversari del canvi al nom oficial actual de la nostra població, Banyeres de Mariola.

En 1993, la Corporació Municipal (presidida per En Joan Antoni Esteve i Albero) va aprovar el canvi de denominació a la nostra llengua. A l’acte van estar convidades representacions de tots els grups polítics d’aquell moment.

Va recollir el premi En Josep Sempere i Castelló, actual alcalde, en representació del Consistori, de mans del president del Col·lectiu, En Damià Aparicio.

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola vol agrair públicament al Col·lectiu Serrella la distinció que ha rebut. Així mateix, també vol felicitar els altres premiats: el Centre Cultural Castellut (premi BARCELLA) i el grup banyerí de música Inèrcia (premi ÀNGELA SEMPERE SANJUÁN).

Arxivat en: General

Deixa un comentari