L’Ajuntament de Banyeres publica el projecte de les noves escales de l’església

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha publicat al seu web el resultat del concurs d’idees per a la remodelació de l’escala de l’església del municipi. Aquest procés de reforma es va iniciar a partir del resultat dels Pressupostos Participatius 2017, quan es van recomptar 605 vots del veïnat que demanava aquesta actuació d’un total de 1.049 paperetes.

El 12 de juliol del 2018 es va celebrar una sessió plenària on el Jurat va fer públic el resultat. L’equip guanyador està format pels arquitectes Carlos Francés, Vicente Manuel Vidal, Eliseo Vidal, Manuel Vidal, i l’estudiant d’arquitectura Pau Rico. El Jurat va estar format per l’alcalde Josep Sempere, l’arquitecte municipal Vicente Ferrero, l’arquitecte Santiago Varela, l’arqueòloga municipal M. Ángeles Calabuig i el rector de la parròquia Ricardo Díaz de Rábago.

S’havien presentat tres propostes, entre les quals va estar triada la que portava el lema «De nou a l’essència», obra de l’equip encapçalat per l’arquitecte banyerenc Carlos Francés. El Jurat va destacar en l’acta que la proposta guanyadora integra molt bé l’edifici històric de l’església amb l’espai urbà de la plaça Major. En l’acta es destaca que es tracta d’una intervenció delicada que conjuga l’aspecte patrimonial amb una visió modernitzadora de l’espai.

Al web portademariola.com està disponible per a la consulta del veïnat l’acta de valoració del concurs, la descripció gràfica de la proposta guanyadora i la memòria del projecte. L’Ajuntament de Banyeres de Mariola felicita, tant els arquitectes guanyadors com els altres participants, per la generosa contribució que han fet al municipi a través de les propostes presentades.

Arxivat en: Ajuntament, Urbanisme

Deixa un comentari