Documenta 2018 | 10-11 de juliol | Casa de Cultura

—Dimarts 10 (Personatges): «OVIDI MONTLLOR. EL MAKING OF DE LA PEL·LÍCULA QUE MAI ES VA FER». Documental de Vicent Tamarit sobre Ovidi Montllor, cantant, actor i poeta alcoià des del punt de vista d’un actor, Eduard Fernández, i una directora, Rosana Pastor, que estan preparant-se per realitzar un film sobre la seua vida. Al llarg del procés conversaran amb persones importants per a l’Ovidi entre els que destaquen Toni Miró, Toti Soler, Toni Xuclà, Marta Molins, Helena Monllor i Jana Montllor. Aquest camí durà a Eduard i a Rosana a conèixer l’Ovidi més enllà del personatge públic, l’Ovidi com a home.

—Dimecres 11 (Un territori proper): «SERPIS DE FERRO. LA VIA VERDA ALCOI-GANDIA. EL TREN DELS ANGLESOS». Presentació a càrrec de Santi Hernández i Matilde Alcaraz, directors i guionistes de Documentart. El 24 de gener es van complir 125 anys de la inauguració del «Tren dels anglesos». Explica la revolució industrial, el desenvolupament econòmic i els llaços emocionals de l’Alcoià, el Comtat i la Safor. Un ambiciós projecte audiovisual que mostra l’impacte d’una ruta que és un espectacular museu a l’aire lliure. Reivindica el valor patrimonial i mediambiental de la via verda que recorre el riu entre Alcoi i Gandia.

Arxivat en: General

Deixa un comentari