Estrenat el nou paviment de l’espai multiusos de Vil·la Rosario

El concert d’Inèrcia (dins de les activitats de Llirauca), junt al concert de presentació del Mariola Rock 2018, ha estat el primer esdeveniment que ha utilitzat el nou paviment de l’espai multiusos del parc municipal de Vil·la Rosario. L’estrena de la nova superfície –que s’ha fet aquest cap de setmana passat– dóna pas a un seguit d’actes justament en l’any que correspon fer la representació de La Llegenda de Sant Jordi el Drac i la Princesa. Aquest és un dels espais municipals que té diverses utilitzacions al llarg de tot l’any, especialment quan arriba el bon temps. A més de la citada posada en escena de La Llegenda, cal afegir el Mariola Rock Solidari; les orquestres de les revetles de moros i cristians, que es fan sota una coberta de grans dimensions; concerts de banda d’estiu; així com sopars, tallers i trobades de diversos esdeveniments, com les Jornades del Llibre, la Paraula i la Música o activitats de les festes de La Malena.

El pavimentat s’ha fet en tres colors amb un relleu que s’alterna en les lloses. De manera complementària, s’ha habilitat una eixida d’emergència al mur del costat del llavador municipal amb una rampa per a persones de mobilitat reduïda. El nou paviment ha quedat unit al que s’havia col·locat recentment que uneix els serveis públics del parc amb l’edifici del Museu Valencià del Paper. També s’ha canalitzat l’eixida d’aigües pluvials que vénen de la TouristInfo ubicada a l’entrada del parc. El cost de l’actuació ha estat de 40.000 euros que han anat íntegrament al càrrec de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola.

Arxivat en: General

Deixa un comentari