Es recorda que el termini de la matrícula finalitza el pròxim 25 d’octubre.
El curs, dirigit pel professor Gabino Ponce, s’estructura en cinc unitats a través de les dues-centes hores que dura. La unitat de gestió del patrimoni urbà, arquitectònic i mediambiental; de gestió del patrimoni historicoarqueològic; gestió del patrimoni etnològic; gestió turística del patrimoni; i el treball de fi de curs que s’haurà de centrar en el patrimoni de Banyeres i comarca i amb vocació d’aplicar a la gestió. La realització del curs d’Expert i del curs d’Especialista Universitari en Gestió del Patrimoni, a més del treball del fi de Màster, que compta amb tres-centes hores, permeten obtenir el títol de Màster Universitari en Gestió del Patrimoni.

Les classes s’impartiran els divendres de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 h. A la Casa de Cultura de Banyeres de Mariola.

Es recorda també que el preu de la matrícula per al curs 2017-2018, per a l’alumnat en general que aspira al títol d’Expert i/o Màster en Gestió del Patrimoni, és de 1.449 €, però per a les persones empadronades a Banyeres és de 363 € (preu que s’extén a persones jubilades i aturades d’altres municipis).
La matrícula, per als “no universitaris” que aspiren a un certificat d’assistència, és gratuïta.
Lloc de matrícula: Departament de Geografia Humana, Universitat d’Alacant. o mitjançant el correu [email protected] o els telèfons 96 590 34 22 – 96 590 34 20.