Part de la nevada [diumenge 22 de gener – 14.30 h]

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
PART DE LA NEVADA [DIUMENGE 22 DE GENER – 14.30 H]

Com podran comprovar tots els ciutadans de Banyeres de Mariola, aquests dies s’ha estat treballant de valent per tornar la normalitat als nostres carrers; l’Ajuntament agraeix a tota aquesta gent el seu bon fer i la paciència dels veïns de la població mentre es treballava. Demà dilluns 23 de gener de 2017 es reprendran les classes a la nostra població, tornant la vida escolar també a la seua normalitat. Preguem a l’hora de portar als escolars ho facen evitant el màxim possible la circulació rodada, així no es produirà col·lapse als carrers.

Els efectius que han estat treballant durant aquests dies han sigut:

1a NEVADA. Dimecres dia 18, des de les 8.00 h fins que el poble es queda net per la vesprada: treballen 4 pales (una pala es trenca a última hora). Per la nit, de les 20:00 h a les 23.30 h, s’escampa sal per a intentar reduir l’efecte de la següent nevada.

2a NEVADA. Dijous dia 19, de les 7.00 h a les 18.00 h: treballen 4 pales (la que estava trencada es reincorpora al voltant de les 10:00 h). No s’avança perquè no para de nevar. Quan para de nevar, tornen a eixir al carrer 2 pales de les 19:00 h fins les 22:00 h que netegen la zona del Centre de Salut, una eixida del poble i s’intenta arribar al geriàtric (per una urgència).

Divendres dia 20, de les 7.00 h a les 20:00 h: treballen 5 pales (a partir de les 18:00 h, se n’havia sumat una més). A les 12:30 h arriba també un camió-pala de bombers (demanat a la Diputació Emergències).

Dissabte dia 21, de les 7.00 h a les 19.30 h: treballen 3 pales. A les 12.30 h s’incorpora de nou el camió-pala de bombers i també 2 pales més de Diputació Carreteres.

Diumenge dia 22, de les 9.00 h fins les 14.00 h: treballa 1 pala de Diputació i un camió. A més de tot el personal de la Brigada d’Obres i personal de l’Ajuntament de Banyeres (que han doblat els torns) i el personal de Parcs i Jardins. A més a més, s’ha comptat amb desplegament de Policia Local, la Guàrdia Civil, la Protecció Civil i la Creu Roja de Banyeres de Mariola. L’Ajuntament vol donar públicament a tots ells les gràcies pel seu treball, col·laboració i predisposició.

Cal tenir en compte que amb un gruix acumulat, que en alguns carrers era de 70 cm, des que deixa de nevar el dijous a les 19:00 h, en 48 hores la major part dels carrers tenen ara un vial net per a circular. Demà dilluns es reprenen les faenes de neteja. Gràcies per la seua paciència i comprensió.

Arxivat en: General

Deixa un comentari