Servei d’assessorament per als aturats de llarga durada

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
SERVEI D’ASSESSORAMENT PER ALS ATURATS DE LLARGA DURADA
 
L’Ajuntament de Banyeres de Mariola col·laborarà amb el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef), de la Generalitat Valenciana, per a assessorar els aturats de llarga durada de Banyeres de Mariola i així facilitar la seua inserció en el mercat laboral. Aquesta subvenció que ha aconseguit l’Ajuntament servirà per al foment de l’ocupació al municipi a través d’una orientadora laboral que atendrà els casos, tots els dies laborables, de 8:00 a 15:00 h, a la tercera planta de les dependències municipals de la plaça la Malva fins el mes de juliol. Per a utilitzar aquest servei s’ha de sol·licitar a través del Servef, que és qui citarà directament els desocupats interessats en tindre una entrevista amb l’orientadora. El programa pretén apropar el servei als veïns i veïnes de Banyeres perquè no s’hagen de desplaçar fora del poble.
Arxivat en: General

Deixa un comentari