Presentació del llibre il·lustrat per César Barceló

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE IL·LUSTRAT PER CÉSAR BARCELÓ

Aquest divendres hi haurà una activitat triple per a xiquets i xiquetes de totes les edats: contacontes, taller de manualitats i presentació del llibre «La carabassa Tomasa» il·lustrat per l’autor banyerenc César Barceló. Comptarem amb l’escriptora Mercé Climent, amb l’autora del llibre Xaro Navarro i amb l’il·lustrador César Barceló. Serà el divendres, 23 de desembre, a les 18:30 h, a la Biblioteca Municipal de Banyeres de Mariola. Està organitzat per la Biblioteca Municipal de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola, amb la col·laboració de la Coordinadora Alcoià i Comtat pel Valencià i l’editorial Lletra Impresa.

Arxivat en: General

Deixa un comentari