Celebrem el Dia del Migrant

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
CELEBREM EL DIA DEL MIGRANT

El divendres, 16 de desembre, la Regidoria de Benestar Social i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola han organitzat la celebració del Dia del Migrant. Les activitats es faran a la Casa de Cultura per segon any consecutiu. A les 17:30 h començarà la «Vesprada de convivència amb els nostres veïns migrants», amb una degustació de menjars tradicionals del món. A les 19:00 h, estrena del multipremiat documental sobre els centres d’internament d’estrangers (CIE) titulat «23:30, una historia cautiva», que encara no ha estat emés en cap plataforma pública de televisió (https://2330unahistoriacautiva.com). En acabar la pel·lícula hi haurà un col·loqui entre els assistents amb la presència d’un dels realitzadors del documental.

Arxivat en: General

Deixa un comentari