Nou servei d’impuls a l’emprenedor

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
NOU SERVEI D’IMPULS A L’EMPRENEDOR
 
L’objectiu d’aquest projecte de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, de la qual forma part activa Banyeres de Mariola, és el recolzament i ajuda en la creació i consolidació de nous negocis. Amb aquest fi, s’ha posat en marxa a Banyeres de Mariola un nou servei d’assistència especialitzada on els tècnics del CEEI ajudaran a resoldre els dubtes sobre les principals àrees de gestió empresarial. La nova prestació als emprenedors permet la definició del model de negoci, la política de màrqueting, la gestió econòmica i financera, la cerca d’ajudes i subvencions, etc. Les sessions individuals són gratuïtes, amb una durada aproximada d’una hora. Es faran a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola cada tercer dimarts de mes. Més informació en http://lamancomunitat.org/?page_id=2049
Arxivat en: General

Deixa un comentari