Programa Participa

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:

PROGRAMA PARTICIPA

Dimecres passat, 9 de novembre, l’Ajuntament de Banyeres de Mariola va ser l’amfitrió de la cinquena trobada del Programa Participa. A la reunió va acudir el teixit associatiu del municipi que havia estat convocat per la Diputació d’Alacant per a abordar la igualtat de gènere. L’objectiu era informar i formar els representants de les juntes directives de les associacions sobre la implantació de les polítiques públiques d’igualtat. El programa permet arreplegar els suggeriments i propostes que puguen contribuir a millorar l’acció conjunta entre el moviment associatiu i les administracions públiques. En total, són sis els municipis que acullen les reunions: Benidorm, Torrevella, Sant Vicent del Raspeig, Villena, Banyeres de Mariola i Dénia.

Arxivat en: General

Deixa un comentari