Noves jornades de formació turística

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
NOVES JORNADES DE FORMACIÓ TURÍSTICA
 
El pròxim 22 d’octubre comencen unes noves jornades formatives sobre estratègies per al desenvolupament turístic de Banyeres de Mariola organitzades per la Regidoría de Turisme. Estan adreçades a emprenedors, empresaris turístics, aturats, estudiants de turisme o aquelles persones interessades en la dinamització dels recursos turístics. El curs és gratuït, les places són limitades i les inscripcions s’han de fer a la Tourist Info de Banyeres de Mariola. Aquest curs es titula «Turisme ornitològic i geocaching» i l’Ajuntament de Banyeres de Mariola l’ha organitzat després de l’èxit de participació que va tindre l’any passat «Introducció al geocaching». Serà impartit per Manuel Burló, del Servei d’Esports de la Universitat d’Alacant, i per Dave Warrington, guia ornitològic.
 
La geocerca (o geocaching) té el seu origen en els sistemes globals de navegació per satèl·lit. Actualment existeixen més de dos milions de tresors actius amagats en més de dos-cents països, que s’han de trobar, i més de sis milions de jugadors per tot el món.
Arxivat en: General

Deixa un comentari