Júlia en Els Concerts del Museu Valencià del Paper

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
JÚLIA EN ELS CONCERTS DEL MUSEU VALENCIÀ DEL PAPER
 
Concert del grup Júlia. Tindrà lloc el dissabte 30 de juliol de 2016, a les 23:00 h, al parc municipal de Vil·la Rosario. Júlia és un grup alcoià que pren el nom d’una novel∙la ambientada en la revolució del petroli d’Alcoi de l’escriptora Isabel Clara-Simó. Han publicat «Nuvolàstic» (Malatesta, 2015) i uns mesos després han incorporat el senzill «Naufràgils», que musica versos de la poeta Nora Albert. Entre les influències musicals del grup estan Hello Seahorses!, Pau Vallvé, John Berkhout, Antònia Font, Glissando, El Columpio Asesino, Mishima o El Petit de Cal Eril. Júlia forma part de l’última fornada de pop-indie valencià.
Arxivat en: General

Deixa un comentari