Banyeres de Mariola participa en la Primera Edició de Rutes de Contacontes

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
BANYERES DE MARIOLA PARTICIPA EN LA PRIMERA EDICIÓ DE RUTES DE CONTACONTES
 
Banyeres de Mariola s’ha adherit a la Primera edició de Rutes de Contacontes organitzada per la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat amb la col·laboració de la Coordinadora pel Valencià. La iniciativa pretén divulgar històries de la tradició oral, llegendes i rondalles, dramatitzades per alguns dels millors contacontes. El programa, coordinat per Francesc Gisbert, s’emmarca dins del projecte «Viatjant i Llegint», una iniciativa que combina el coneixement del patrimoni cultural, el foment de la lectura i el foment del turisme d’interior.
 
La primera ruta va tindre lloc a l’Orxa el dissabte 25 de juny, on l’actriu i animadora cultural Rosanna Espinós i els escriptors Víctor Labrado i Francesc Gisbert van narrar diverses històries. Les pròximes rutes seran a l’agost: Alfafara (1 d’agost), Gaianes (5 d’agost) i Agres (19 d’agost). Seguiran l’Alqueria d’Asnar (17 setembre), Alcoi (1 d’octubre), Cocentaina (15 d’octubre), Muro (23 d’octubre) i Banyeres de Mariola (6 de novembre). Està prevista la participació de diferents contacontes, com ara Jordi Raül Verdú, Almudena Francés, Carles Cano, Llorenç Jiménez, Víctor Labrado i Andreu Galan.
Arxivat en: General

Deixa un comentari