Ban sobre prohibició de fer foc

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat
BAN SOBRE PROHIBICIÓ DE FER FOC

Per al coneixement general de tot el veïnat i ciutadania d’aquest municipi, es fa saber que des del passat 31 de maig i fins el 16 d’octubre de 2016 està en vigor la temporada de riscs contra incendis forestals i, per tant, no es permet la realització de cap foc segons es regula en el pla local de cremes.

L’Ajuntament demana a tots els veïns la màxima col·laboració per a evitar els incendis amb mesures preventives senzilles. Una d’aquestes mesures és el manteniment de les parcel·les, bancals i solars en les degudes condicions de neteja.

Des d’aquesta alcaldia es confia en la conscienciació dels ciutadans en el compliment del present ban per a una millor conservació del nostre entorn natural.

A més, aprofite l’ocasió per a recordar-los que poden fer ús de l’Ecoparc municipal per a una quantitat raonable de restes de desbrossament.

Josep Sempere, alcalde de Banyeres de Mariola

Arxivat en: General

Deixa un comentari