Els joves pintaran un mural a l’Ecoparc

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat
ELS JOVES PINTARAN UN MURAL A L’ECOPARC
 
Els dissabte 11 i el diumenge 12 de juny, a les 10:30 hores, els joves inscrits pintaran un mural titulat «Les tres erres: reduir, reutilitzar i reciclar» a les instal·lacions de l’Ecoparc de Banyeres de Mariola. L’activitat s’emmarca dins de la celebració del Dia Mundial de Medi Ambient per a fomentar la sensibilització i la participació mediambiental. Aquesta nova i lúdica proposta preparada per la Regidoria de Joventut està adreçada a joves a partir de huit anys. El treball estarà dirigit per l’il·lustrador banyerenc César Barceló. Es faran servir materials de reciclatge per a crear textures, plantilles, collages, etc. Les inscripcions s’han de fer al Casal de la Joventut fins el divendres 10 de juny amb l’abonament de tres euros. Més informació per telèfon al 966 568 383 o per correu electrònic a [email protected]
Arxivat en: General

Deixa un comentari