Emissió de plens per Ràdio Banyeres

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
EMISSIÓ DE PLENS PER RÀDIO BANYERES
 
Hui dilluns 30 de maig, a les 20:00 h, es farà el ple extraordinari per a la formació de les meses electorals del dia 26 de juny. L’Ajuntament de Banyeres de Mariola havia demanat autorització a la Junta Electoral de Zona per a fer el sorteig durant el passat ple, però la JEZ va denegar el permís i serà hui quan es faça la tria com a únic punt de l’ordre del dia. El ple de hui s’emetrà en directe per Ràdio Banyeres de Mariola i tot seguit es podrà escoltar el ple ordinari del passat dimecres que, per problemes tècnics de l’emissora, no es va poder radiar en aquell moment. L’emissió dels dos plens es repetirà també el dimecres 1 de juny a les 20:00 h i el dijous 2 de juny a les 8:00 h.
Arxivat en: General

Deixa un comentari