Jornada de voluntariat mediambiental

L’Ajuntament de Banyeres ha publicat:
JORNADA DE VOLUNTARIAT MEDIAMBIENTAL

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola, ha organitzat una jornada de voluntariat mediambiental per a netejar de brossa els paratges dels voltants del poble. L’activitat està programada per al diumenge 5 de juny de 2016. El punt de concentració i d’eixida és el molí l’Ombria, a les 9:00 hores. En finalitzar la neteja hi haurà un esmorzar de coques per als voluntaris.

Perquè totes les persones que vulguen participar ho facen d’una manera segura, cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola per a fer una assegurança als voluntaris. El Govern municipal convida el veïnat a participar en aquesta jornada de neteja mediambiental i dóna les gràcies de bestreta a tots els participants.

Arxivat en: General

Deixa un comentari